Στους δυο εργαζόμενους απαγγέλθηκε κατηγορία για μαστροπεία, η οποία περιλαμβάνει και την 57χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος που απουσίαζε και αναζητείται

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχε μετατραπεί ένα νυχτερινό μαγαζί – οίκος ανοχής – σε περιοχή της Πιερίας, όπου δυο εργαζόμενοι εξέδιδαν στους «μυημένους» θαμώνες μια γυναίκα η οποία αναλάμβανε να τους προσφέρει «ροζ» υπηρεσίες.

Τα όσα διαδραματίζονταν στα απόκρυφα σημεία του καταστήματος πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πύδνας- Κολινδρού, οι οποίοι έκαναν έφοδο τα ξημερώματα του Σαββάτου και έπιασαν στα πράσα την εκδιδόμενη γυναίκα, καθώς και τους δυο υπαλλήλους ηλικίας 54 και 30 χρόνων που της έκλειναν τα «καυτά» ραντεβού.

Και οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος άσκησε πταισματική δίωξη στην κοπέλα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και την άφησε ελεύθερη. Στους δυο εργαζόμενους απαγγέλθηκε κατηγορία για μαστροπεία, η οποία περιλαμβάνει και την 57χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος που απουσίαζε και αναζητείται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook