Το πεντάστερο θαύμα με τις εφτά πισίνες

Ένα ξενοδοχείο ανοίγει αυτές τις μέρες τις πύλες του στην Τενερίφη των Κανάριων Νήσων και δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου τα έξοδα.

Με εφτά πισίνες, πέντε εστιατόρια, θεματικό πάρκο και game centre, το νέο Fantasia Bahia Principe Hotel είναι ένα all-inclusive παραμύθι για όλη την οικογένεια που ξεδιπλώνεται σε 372 δωμάτια.

Στην καρδιά εξάλλου του τεράστιου συγκροτήματος βρίσκεται πράγματι ένα κάστρο παραμυθιού, το οποίο θα είναι το επίκεντρο της οικογενειακής διασκέδασης. Ακόμα και παραπομπές διαθέτει στον Κήπο των Εσπερίδων, καθώς όπως το θέλει ο τοπικός μύθος, εδώ βρισκόταν ο κήπος των θεών, στη χώρα του Άτλαντα.

Όσο για τα εστιατόρια, φιλοξενούν μια πανδαισία γεύσεων από όλο τον κόσμο, από σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα μέχρι βραζιλιάνικη, ιαπωνική, γαλλική και ιταλική.

Η Isabel Piñero, αντιπρόεδρος της Grupo Piñero, δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Mirror»: «Το άνοιγμα του Fantasia Bahia Principe Tenerife σηματοδοτεί αρκετά ορόσημα για την εταιρία μας. Από τη μία, εδραιώνει και επαναβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην Ισπανία, εκεί δηλαδή που βρίσκονται τα 7 από τα 25 ξενοδοχεία μας».

Η διάθεση των δωματίων ξεκινά από τις 18 Νοεμβρίου…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook