Ένας ανθυπαστυνόμος και ένας αστυφύλακας που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας πλήρωσαν τη «νύφη» για την απόδραση του 29χρονου τσιγγάνου που κατάφερε να φύγει μέσα από τα χέρια τους την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

Σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ αντιμετωπίζουν και ποινικές ευθύνες για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια.

Ο 29χρονος διαβόητος κακοποιός που είναι γνωστός και ως… «Πάσσαρης», είχε απωθήσει τους δύο συνοδούς αστυνομικούς και κατέφυγε τρέχοντας ανάμεσα σε δεκάδες ομόφυλούς του οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη συμπαράστασης!

Οι τσιγγάνοι δημιούργησαν κλοιό εμποδίζοντας τους αστυνομικούς να τον ακολουθήσουν και κάποιος από αυτούς βοήθησε τον κατηγορούμενο να διαφύγει.

Ο δραπέτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είχε συλληφθεί μαζί με άλλους δυο άνδρες ηλικίας 27 και 22 χρόνων και δύο ανήλικα παιδιά 16 και 13 χρόνων και κατηγορείται για απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ομόφυλών του και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 22χρονου αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Τριανταφυλλιά Ηλείας!

Η σύλληψή τους σήμανε την εξιχνίαση 46 διαρρήξεων και κλοπών σε δημόσιες εγκαταστάσεις, σπίτια, αποθήκες και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook