Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε σήμερα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης η Πόπη Σκουλάκη – Ξηρουχάκη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία της καταξιωμένης Χανιώτισσας, συζύγου του πρώην βουλευτή και δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου και φορέων καθως και πλήθος κόσμου συνέρρεαν από τις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας όπου είχε μεταφερθεί η σορός της εκλιπούσας, για να πουν το τελευταίο αντίο σε μια άξια Χανιώτισσα της πόλης μας που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

Ο σύζυγός της Μανώλης Σκουλάκης και τα δύο τους παιδιά, συντετριμμένοι δέχτηκαν τα συλλυπητήρια όσων παρευρέθησαν στην εκκλησία για να συνοδεύσουν στη συνέχεια στην τελευταία της κατοικία, στο κοιμητήριο της Αγ.Φωτεινής, τη δικηγόρο που “έφυγε” σε ηλικία μόλις 60 ετών νικημένη από τον καρκίνο.

Στεφάνια κατέθεσαν στην κηδεία, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βιαρδινογιάννη, ο Γεώργιος Βαρδινογιάννης, η Φώφη Γεννηματά, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ισίδωρος Κουβελος και Ντόρα Μπακογιάννη, Νίκος και Αλική Μπατάκη, Μιχαήλ Λεπτός και Μιλτιάδης Παπαιωάννου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook