Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (04/11) στο κλειστό του Ταυρωνίτη το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά επίδειξης Ολυμπιακού Ταεκβοντό, με την επωνυμία 4ο Taeki Cup.

Το τουρνουά διοργάνωσαν οι σύλλογοι ΑΣ Κρήτες και ΑΣ Ακρωτηρίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πλατανιά. Σε αυτό συμμετείχαν 200 περίπου αθλητές και αθλήτριες από τους περισσότερους συλλόγους της Κρήτης, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους από την αγωνιστική διαδικασία.

Η ενημέρωση των διοργανωτών έχει ως εξής:

Μια γιορτή μικρών αθλητών του Τάεκβοντο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Ταυρωνίτη, όπου πραγματοποιήθηκε το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά επίδειξης Ολυμπιακού TAEKWONDO με την επωνυμία 4ο Taeki cup και διοργάνωσαν οι σύλλογοι Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ και Α.Σ.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ με την συνδιοργάνωση του Δήμου Πλατανιά. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 200 περίπου λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες από τους περισσότερους Κρητικούς συλλόγους, όπου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και πήραν μια γεύση από την αγωνιστική διαδικασία. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ, Α.Σ.ΔΑΥΙΔ και Α.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ από τον νομό Ρεθύμνου, Α.Σ. ΑΓΩΓΗ και Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ από τον νομό Ηρακλείου, και Α.Σ.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ και το τμήμα Ταεκβοντο του Ταυρωνίτη από τα Χανιά. Επίσης Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε τεχνική επίδειξη από την ομάδα του Α.Σ.ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ.

Όλοι οι προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

Το Δ.Σ. των διοργανωτών ευχαριστεί τον Δήμο Πλατανιά για την συνεργασία, την Ελληνική ομοσπονδία, όλους τους μεγάλους αθλητές για την πολύτιμη παρουσία και βοήθειά τους, τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειές μας, τον Αχιλλέα Παπακώστα για την μουσική επιμέλεια και τους όμορφους ήχους της τρομπέτας του, το Glam events για την όμορφη διακόσμηση του χώρου, και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χανίων που είναι πάντα δίπλα σε κάθε μας προσπάθεια!