Τα Χανιά διαθέτουν πλέον ένα νέο χώρο για τους λάτρεις της ροκ μουσικής.

Την περασμένη Κυριακή 04 Νοεμβρίου, το ROCK SUGAR Bar Plus, συστήθηκε στο χανιώτικο κοινό σαν το νέο rock bar της πόλης που έρχεται να «ζωντανέψει» ακόμα περισσότερο τα χειμωνιάτικα μας βράδια.

Με ένα «δυνατό team» γεμάτο ενέργεια και παλμό, και με το μεράκι του Νίκου και της Ευαγγελίας, δημιουργήθηκε ένας άνετος και φιλόξενος χώρος, με ιδιαίτερη διακόσμηση, που θέλει να ξεφύγει από τα στερεότυπα, απλώς της καλής ροκ μουσικής. Το Rock Sugar Bar Plus, θέλει να γίνει ο νέος πολυχώρος διασκέδασης που θα έχει ως βάση τη rock μουσική αλλά μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Γι’ αυτό και ο όρος plus συμπληρώνει το concept!

Ένας πολυχώρος διασκέδασης με ειδικά θεματικά events, ξεχωριστές φοιτητικές βραδιές αλλά και live βραδιές που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αμείωτο.

Ένας μοναδικός πολυχώρος που προσφέρεται ιδανικά για να σηκωθείτε και να χορέψετε στους ρυθμούς της αγαπημένης σας ροκ μουσικής, αλλά και άλλων ποιοτικών ακουσμάτων.

Και μην ξεχνάτε… Στο Rock Sugar μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας από τις 4:00 το απόγευμα και να συνεχίσετε πίνοντας το ποτό σας έως αργά το βράδυ.

Γνωρίστε το λοιπόν…

ROCK SUGAR Bar Plus
Μίνωος & Επιμενίδου (γωνία), Χανιά
Τηλ.: 6974305647

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook