Ένας 16χρονος και ένας 17χρονος διέρρηξαν δυο σχολεία και τα κυλικεία τους, από τα οποία αφαίρεσαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό διδασκαλίας, κινητά και διάφορα καταναλωτικά προϊόντα

Σε διαρρήξεις είχαν επιδοθεί την τελευταία εβδομάδα δυο ανήλικα παιδιά στη Ρόδο, τα οποία «χτύπησαν» δυο σχολικά συγκροτήματα αποκομίζοντας πλούσια λεία! Οι δυο κλοπές εξιχνιάστηκαν και ο μεγαλύτερος από τους δράστες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο ανήλικος Έλληνας, ηλικίας 17 χρόνων, ομολόγησε ότι μαζί με τον 16χρονο συνεργό του που αναζητείται διέρρηξαν τα δυο σχολεία και τα κυλικεία τους, από τα οποία αφαίρεσαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό διδασκαλίας, κινητά και διάφορα καταναλωτικά προϊόντα. Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στα σπίτια των δυο νεαρών και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των σχολείων.

Ο 17χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του και σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε για κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι γονείς τους, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανήλικων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook