Για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού

Η δραστήρια ομάδα του «Rethymno Recevin», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη διάκριση του Ρεθύμνου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινικών Πόλεων RECEVIN, συνεχίζει τις δράσεις για την ανάδειξη του κρητικού κρασιού.

Αυτή τη φορά, διοργανώνει, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00-20:30, έναν οινογαστρονομικό περίπατο, o oποίος, θα δώσει ξανά μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινοτουριστικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Ρεθύμνου. Η δράση υλοποιείται έπειτα από την επιτυχία της οινικής βόλτας που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της Εβδομάδας Κρητικού Κρασιού 2018 στο Ρέθυμνο και αποτελεί προπομπό για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού, στις 11 Νοεμβρίου 2018.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στην Κρήτη διοργανώνεται από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με τη συμμετοχή δύο οινοποιείων από το Ρέθυμνο: Οινοποιείο Κλάδος στο Πάνορμο και Οινοποιείο Κουρκουλός στην Πατσό Αμαρίου, σε σύνολο 19 συμμετεχόντων οινοποιείων-μελών του Wines of Crete.

Πριν τη μεγάλη διαδρομή σας στα οινοποιεία, ακολουθήστε μας σε μια διαδρομή στην πόλη του Ρεθύμνου!

Δηλώστε συμμετοχή στο rethymnorecevin@gmail.com (στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας), στη σελίδα μας στο facebook: Rethymno European Wine City ή στη φόρμα που θα βρείτε εδώ: https://goo.gl/qiGHNE

Μεγάλος χορηγός στις δράσεις του Ρέθυμνο: Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 είναι το Βoutique Wine Hotel “La Grotta”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook