Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με την πρωτοφανή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να επιβάλλει μεγαλύτερο χρηματικό πρόστιμο σε σχέση με την Προοδευτική.

Οι “βυσσινί” στο παιχνίδι με τη χανιώτικη ομάδα (1-2) δημιούργησαν αρκετοί ένταση και η αποστολή της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δέχτηκε επίθεση με το τέλος του παιχνιδιού. Παρότι ο διαιτητής φερόταν να έγραψε στο Φύλλο Αγώνα το τι έγινε στο γήπεδο της Νίκαιας τελικά η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ καλείται να πληρώσει άμεσα 834 ευρώ για τη συμπεριφορά του φροντιστή της Δ. Τραχανατζή, ενώ από την άλλη η Προοδευτική 250 ευρώ! Μόνο σε περίπτωση που μπει στον αγωνιστικό χώρο ο εκπρόσωπος της ομάδας Α. Καλαμάκης πριν από 90 μέρες (όσο και η τιμωρία που του επιβλήθηκε) τότε η Προοδευτική θα πληρώσει ακόμα 1.667.

Δείτε τις αναρτήσεις της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στην επίσημη σελίδα της:

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στην Προοδευτική χρηματική ποινή 250 ευρώ και απειλεί σε βάρος της χρηματική ποινή 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ενενήντα (90) ημέρες, η οποία επιβλήθηκε στον Καλαμάκη Α.

Επέβαλε στον φυσικοθεραπευτή του σωματείου ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ Τραχανατζή Δ., χρηματική ποινή 834 ευρώ, καθώς και την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook