Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 20χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 20χρονο και στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά των διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι προχθές (07.11.2018) το απόγευμα ο 20χρονος είχε διαπράξει μια κλοπή σε οικία ιδιοκτησίας 33χρονου αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων, αποδόθηκαν στον παθόντα. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook