Έσπασε το αγαπημένο σας κραγιόν. Εκείνο που εδώ και αρκετές σεζόν χρησιμοποιείτε και ο μεγαλύτερος τρόμος είναι μην καταργηθεί ως κωδικός ή σας καταστραφεί.

Και φυσικά έσπασε τη χειρότερη στιγμή, λίγο πριν βγείτε. Είναι σαν την μάσκαρα που λέγαμε ότι θα τελειώσει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Εκεί, λίγο πριν το ραντεβού. Και αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα. Μια δύναμη (σίγουρα όχι καλή) θα μας δημιουργήσει ένα μικρό τέτοιο θέμα την στιγμή ακριβώς που δεν επιτρέπεται.

Αλλά εμείς είμαστε εδώ ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο. Για να σας βοηθάμε να ξεπερνάτε αυτές τις μικρές δυσκολίες. Αρχικά όπως έχουμε πει και σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να σας πιάσει πανικός. Πρέπει απλά να θυμηθείτε όλα αυτά που σας λέμε κατά καιρούς ώστε να το λύσετε σε μερικά μόνο λεπτά.

1) Όσο αφορά λοιπόν το κραγιόν θα χρειαστείτε δύο μόνο εργαλεία: κερί και αναπτήρα. Υπάρχουν και τα δύο στο σπίτι είμαστε σίγουρες. Αν έχει κοπεί λοιπόν στα δύο καίμε με το αναμμένο κερί και τις δύο πλευρές του κραγιόν μέχρι να λιώσει λιγάκι. Και στη συνέχεια τα ενώνουμε. Τα κρατάμε ενωμένα για ένα περίπου λεπτό. Στη συνέχεια το βάζουμε για μερικά λεπτά στο ψυγείο. Έτοιμο το αγαπημένο σας κραγιόν, λιγάκι στραπατσαρισμένο μεν αλλά τι σημασία έχει. Τη δουλειά του την κάνει.

2) Τώρα αν καταφέρατε να το καταστρέψετε, δεν ξέρουμε πως αλλά δεν είναι δύο μόνο τα κομμάτια αλλά περισσότερα θα χρειαστεί μια μικρή επιχείρηση. Αρχικά μία άλλη συσκευασία. Δεν γίνεται κάπου θα έχετε ξεχασμένο ένα pot που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ ή το έχετε φυλάξει για τα ταξίδια σας. Αυτό λοιπόν.

Και ξεκινάτε: Πρέπει να λιώσετε το κραγιόν σε μπεν μαρί και στη συνέχεια να βάλετε το μείγμα σε μια μικρή pot συσκευασία. Βάζετε το μείγμα και πάλι στο ψυγείο και έχετε το κραγιόν σας στη δική σας ξεχωριστή. Το απλώνετε με πινελάκι φυσικά.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook