Πώς την “πάτησε” και έφτασε να τον κλέβει η γειτόνισσα σταδιακά για περίπου ένα χρόνο χωρίς να το καταλάβει

Μια κίνηση εμπιστοσύνης που τελικά πλήρωσε ακριβά έκανε ένας 37χρονος στο Ηράκλειο. Όπως διαπιστώθηκε η γειτόνισσά του, μια 54χρονη ημεδαπή τον έκλεβε συστηματικά για περίπου ένα χρόνο χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Το κακό άρχισε όταν εκείνος επρόκειτο να φύγει κάποια στιγμή ταξίδι και της εμπιστεύτηκε το κλειδί του σπιτιού του για το χρονικό διάστημα που εκείνος θα έλειπε. Η 54χρονη όμως φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη αυτή καθώς φρόντισε να βγάλει αντικλείδι. Από τότε και μετά και την επιστροφή του 37χρονου από το ταξίδι, η γειτόνισσα μπαινοέβγαινε στο σπίτι κάθε φορά που οι ιδιοκτήτες έλειπαν και τους ξάφριζε, σταδιακά ώστε να μην τραβήξει την προσοχή και να μην γίνει άμεσα αντιληπτή η κλοπή.

Τέλος στη δράση της έβαλε η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, η οποία τη συνέλαβε το βράδυ βρίσκοντας στην κατοχή της τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν στον 37χρονο.

Συνολικά η 54χρονη κατά το χρονικό διάστημα από την 23.01.2018 έως και την 09.11.2018, αφαίρεσε σταδιακά από την οικία του 37χρονου χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ!

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook