To Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο καλωσόρισε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου για το maiden call (παρθενικό ταξίδι) του, το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Seabourn, το Seabourn Ovation με 585 επιβάτες και 423 μέλη πληρώματος.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έφτασε  την Παρασκευή 09/11/2018 στις 08:00 το πρωί και αναχώρησε στις 18:00 το απόγευμα. Αντιπροσωπία των τοπικών αρχών αποτελούμενη από τους κ. Μπαρμπούνη Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο κ. Μασσάρο, και τον σύμβουλο κρουαζιέρας κ. Μπρα, επισκέφτηκαν το πλοίο αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες και πρόσφεραν το νέο τουριστικό λεύκωμα του δήμου καθώς και καλάθι με τοπικά προϊόντα, στον πλοίαρχο του πλοίου.  Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε παρουσίαση του προορισμού και τον υποδομών του και αναλύθηκαν οι εξαιρετικές δυνατότητες του λιμανιού ως City Port Destination(λιμάνι στην καρδιά της πόλης), που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα για την εταιρεία και τους επιβάτες.

Οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μοναδική πόλη του Αγίου Νικολάου αλλά και να πάνε σε εξαιρετικές εκδρομές που θα τους αφήσουν αναμνήσεις για μια ζωή.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ενημέρωσε τον καπετάνιο για τις βελτιώσεις των υποδομών που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και τις νέες παρεμβάσεις που προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες για την αύξηση της τουριστικής εμπειρίας των επισκεπτών. Τέλος, ο κ. Μπαρμπούνης ευχαρίστησε τον καπετάνιο για την εμπιστοσύνη της εταιρείας του στον “προορισμό” Άγιο Νικόλαο, αλλά και για την αύξηση των προγραματιζομένων επισκέψεων για το 2019 σε οκτώ με τα πλοία της εταιρίας Seabourn Encore, Seabourn Odyssey και Seabourn Ovation.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook