Ένα αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την βρετανική κοινή γνώμη, καθώς ένας 30χρονος ξυλοκόπησε ανελέητα την σύζυγό του επειδή δεν του άρεσε το μεσημεριανό γεύμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος από το Νορθάμπτον, που ήταν σεσημασμένος για ανάλογα περιστατικά με θύμα την σύζυγό του, έσπασε και τα δύο πόδια της νεαρής γυναίκας, καθώς δεν του άρεσαν τα μακαρόνια που είχε ετοιμάσει η τελευταία για μεσημεριανό.

Ο συλληφθείς, που ονομάζεται Ντόριαν Ράιτ και σύμφωνα με την βρετανική Μirror ήταν για χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών, επιτέθηκε εναντίον της συζύγου του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαρύτατα στα πόδια, προκαλώντας της συντριπτικά κατάγματα και στα δύο κάτω άκρα.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ ο δράστης συνελήφθη άμεσα από άντρες της αστυνομίας και κρατείται, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατες κατηγορίες για κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την βρετανική κοινωνία, με οργανώσεις για την προάσπιση των γυναικών να καταγγέλουν την ολιγωρία των αρχών, καθώς ο δράστης ήταν γνωστός για την βίαιη συμπεριφορά του εναντίον της συζύγου του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook