Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου  Σφακίων, όπου ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ζερβός ενημέρωσε κατοίκους της Χώρας Σφακίων για τα έργα που έχουν εκτελεστεί στην Τοπική Κοινότητα  και για τις μελέτες που έχουν δρομολογηθεί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι  καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νικόλαος Σκουτέλης και κ. Εμμανουήλ Μανούτσογλου, όπου μέσω βιντεοπροβολής παρουσίασαν τη πρόοδο της μελέτης που τους έχει ανατεθεί με βάση την προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει ο Δήμος Σφακίων, το Υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια Κρήτης με το Πολυτεχνείο Κρήτης και αφορά : «Βενετσιάνικο Φρούριο Χώρας Σφακίων: Γεωλογικές Έρευνες ευστάθειας πρανών – Διερεύνηση φθορών –- Πρόταση Αποκατάστασης και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου για την ανάδειξη του μνημείου» και συζήτησαν με τους κατοίκους του τρόπους που μπορεί να προχωρήσει η αποκατάσταση του αλσυλίου με καθοριστικές παρεμβάσεις επιτυγχάνοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα για να καταστεί λειτουργικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος συζήτησε τις προτάσεις των κατοίκων για έργα τα οποία θα συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας τους. Αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής και στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του Δήμου.

 Το επόμενο χρονικό διάστημα η δημοτική αρχή προτίθεται να υλοποιήσει παρόμοιες συναντήσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook