Μια πολύ σημαντική διάκριση σημείωσε στη Βέροια η Ζωή Καζάκου, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού τουρνουά πινγκ πονγκ, που έγινε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου.

Η προερχόμενη από τον ΟΑΧ αθλήτρια, αγωνιζόμενη με την ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας, κατέκτησε το πρώτο της κύπελλο για την αγωνιστική χρονιά, νικώντας το φαβορί, Χρυσούλα Καμπουράκη, με 3-0 σετ.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Μία πολύ σημαντική διάκριση κατάφερε να σημειώσει η Ζωή Καζάκου στο Αναπτυξιακό τουρνουά πινγκ πονγκ που διεξήχθη στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου.

Αγωνιζόμενη με την ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας, η Καζάκου, παρότι ξεκίνησε ως νούμερο 3 στο ταμπλό, έφτασε στον τελικό των παγκορασίδων, καταβάλλοντας το 1ο φαβορί, τη Χρυσούλα Καμπουράκη, με 3-0 σετ (11-5, 11-9, 11-6) και κατέκτησε το πρώτο της κύπελλο για την αγωνιστική χρονιά.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΑΧ συμμετείχε με τέσσερα κορίτσια, τα οποία αγωνίστηκαν στις κατηγορίες κορασίδων και νεανίδων. Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη που έπαιξε λαβωμένη λόγω τραυματισμού τερμάτισε στην 7η θέση στις νεανίδες, ενώ στις κορασίδες, η Ζωή Αγγελίδου ήταν 7η, η Ανελίζε Βαμβακάκη 9η και η Θεανώ Βεργεράκη 11η.

Σε γενικές γραμμές, ο ΟΑΧ είχε μια καλή παρουσία, με το επίπεδο των αγώνων να είναι αρκετά υψηλό ενώ εξήχθησαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές, Μιχάλη Αγγελίδη και Μανώλη Σγουρομάλλη.

Να σημειωθεί ότι συνολικά στους αγώνες, που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας, Φώτη Τσιαλτζούδη, πήραν μέρος 186 αγόρια και κορίτσια. Διοργανωτές ήταν η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης και τα σωματεία Α.Σ.Ε.Α. και τον Ο.Ε.Α. Βέροιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook