Με την εξέλιξη αυτή και σε ό,τι αφορά στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, αντιμετωπίζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό η εκκρεμότητα της θεσμικής τακτοποίησης του πλαισίου διαχείρισης των υδατικών πόρων

Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης  Κρήτης Α.Ε. ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκαν από την Διεύθυνση Υδάτων –Τμήμα Ανάπτυξης & Διμερών Σχέσεων, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης άδειες χρήσης νερού αρμοδιότητος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης για την περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων. 

Όπως υποδεικνύει ο πίνακας που ακολουθεί οι εγκεκριμένες ποσότητες νερού αφορούν σε αρδευτική ή/και μεικτή χρήση και μεταφορά νερού σε περιοχές δικαιοδοσίας του Ο.Α.Κ. Α.Ε.

Με την εξέλιξη αυτή και σε ό,τι αφορά στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, αντιμετωπίζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό η εκκρεμότητα της θεσμικής τακτοποίησης του πλαισίου διαχείρισης των υδατικών πόρων ενώ πλέον τίθεται σε στέρεα βάση η ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων της περιοχής σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του εγκεκριμένου Σχεδίου Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Κρήτης.

(πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook