Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 14/11/2018 από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον εκπρόσωπο της  αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μουζουρά, Ζαχαρία Καζάκου, του Δημοτικού Συμβούλου, Γιάννη Κουτράκη, και υπηρεσιακών παραγόντων, η σύμβαση του έργου “Ανάπλαση Εσωτερικού Οδικού Δικτύου και Πλατείας Λούτρας στον Οικισμό Μουζουρά”, ύψους μελέτης 193.000€. 

Το έργο αφορά στην ανάπλαση δρόμων του Μουζουρά, συνδέοντας ουσιαστικά την περιοχή ανάμεσα στην κεντρική εκκλησία του οικισμού και σε τμήματα, που παρουσιάζουν εξαιρετικό αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Στο υπό διαμόρφωση τμήμα βρίσκεται και το αγροτικό ιατρείο της περιοχής, ενώ στο πλαίσιο της ανάπλασης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πλακοστρώσεις, ξύλινες κατασκευές, διαμόρφωση χώρων πρασίνου, τοποθέτηση φωτιστικών. 

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στόχος του έργου είναι να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού, καθώς επίσης και να βελτιωθεί η συνολική εικόνα, που παρουσιάζει μια σημαντική περιοχή του Δήμου μας, που διαθέτει αρχιτεκτονικά στοιχεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook