Την περασμένη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην περιοχή Μαλάδες, στον όμορφο χώρο του «Δεσποτικού».

Εκεί βρέθηκαν Μέλη του Συστήματος, της Περιφερείας Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης, γονείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι πολύ σημαντικοί για την πορεία του Συστήματος, που βρίσκονται πάντα δίπλα του σε ότι χρειαστεί. Η βραδιά ήταν γεμάτη κέφι, χορό, τραγούδι και πλατιά χαμόγελα που γέμιζαν την αίθουσα.

Όλα αυτά, όμως, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν δεν υπήρχε και η στήριξη αρκετών χορηγών και ανθρώπων που έχουν προσφέρει πολύτιμη βοήθεια, τους οποίους και τίμησαν οι Ναυτοπρόσκοποι του 3ου.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να εμπεδωθεί στην σκέψη των Προσκόπων και των Ηρακλειωτών, ότι εορτάζοντες τον ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ, τον προστάτη της πόλης μας, επιθυμούν να πραγματοποιούν αυτή την εκδήλωση, δίκην πανήγυρης αφού πλέον τα παλιά πανηγύρια πλέον έχουν εκλείψει.

Το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα του αλλά και όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην επιτυχία της βραδιάς, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook