Το συγκλονιστικό τραγούδι των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου για τα τροχαία δυστυχήματα – “Σου λεγα μπαμπα μην τρέχεις μου λεγες πως προσέχεις να μην ανησυχώ….” – Δείτε το βίντεο μέχρι τέλος!

Στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πολυμέσων, τον οποίο προκήρυξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων “Ο Άγιος Χριστόφορος”, το videoclip της ΣΤ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου έλαβε την 1η θέση στην κατηγορία “Μαθητές Δημοτικού”. 

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές «ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουμε στην πρόληψη και τη μείωση των Τροχαίων Δυστυχημάτων! Στο τραγούδι μας θίγονται τα κύρια αίτια των τροχαίων δυστυχημάτων όπως …η υπερβολική ταχύτητα.. οι επικίνδυνες προσπεράσεις.. η κατανάλωση αλκοόλ. .και η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας»

Να σημειωθεί πως οι στίχοι είναι των δασκάλων Γεωργιού Χοχλάκη και Ελευθέριου Κουμή και των ίδιων των μαθητών, και η μουσική του Γ. Χαχλάκη.

Όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Πολέντας, ο Πανελλήνιος  Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών  Τροχαίων δυστυχημάτων  θα  προτείνει   αρμοδίως  το έργο αυτό να  θεωρηθεί ως το καλλίτερο έργο  της σχολικής χρονιάς 2017-2018  διότι ευαισθητοποιεί το κοινό με τον πιο  αποτελεσματικό  και χαρισματικό τρόπο  και μεταδίδει αυθεντικά μηνύματα  και ανησυχίες νέων για την ανάγκη αλλαγής οδηγικής  συμπεριφοράς και  κουλτούρας. 
.  
Δείτε και ακούστε μέχρι τέλους το πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο με το τραγούδι των μικρών παιδιών που απευθύνονται στον μπαμπά τους….

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook