Η περίοδος των φιλικών στο διάστημα που δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκε για τον ΟΦΗ με το τέστ κόντρα στον Πλατανιά και πλέον στην κρητική ομάδα όλοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται την αναμέτρηση που ακολουθεί για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα Πηγάδια. 
Στόχος του Νίκου Αναστόπουλου είναι η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το παιχνίδι με τους «Ακρίτες» και πάνω σε αυτό το κομμάτι θα επικεντρώσει την προετοιμασία της ομάδας του για αυτή την αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει την Δευτέρα το απόγευμα με προπόνηση που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. 
Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν ρεπό και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τις σκληρές προπονήσεις και τα φιλικά πριν ριχτούν και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος. Για το ματς με την Ξάνθη ο Αναστόπουλος υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Μάντζιου και Γεωργίου που δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο φιλικό με τον Πλατανιά ενώ στο κανονικό πρόγραμμα μετά από καιρό θα επιχειρήσει να μπει και ο Πίτσος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς , όπως και ο Κατάϊ που το τελευταίο διάστημα είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και ακολουθούσε θεραπεία. Όσο για τον Βάντο θα ανεβάσει ρυθμούς από Δευτέρα αλλά δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook