Πρόγραμμα-βουνό ακολουθεί για τον Πλατανιά με τρία σημαντικά παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ ακολουθεί το χανιώτικο ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (21/11) και το κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (25/11).

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να… επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους είχαν οι παίκτες της ομάδας μας στο ρεπό της Τρίτης.

Από σήμερα άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας ο Πλατανιάς καλείται να δώσει τρία παιχνίδια, τα δύο μάλιστα μακριά από τα Περιβόλια.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 17/11/18, όπου η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Καλαμαριά, για να παίξει με τον Απόλλωνα, μεσολαβεί η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 21/11/18, όπου αντιμετωπίζει στα Περιβόλια τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ η δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώνεται, την Κυριακή 25/11/18 κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Το σημερινό πρόγραμμα διήρκησε 70 λεπτά και δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης. Το θετικό για τον τεχνικό της ομάδας μας, Γιάννη Τάτση, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook