Στους 10 πλέον έφτασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χανίων

Την υποψηφιότητά του γνωστοποίησε ο Θρασύβουλος Θεμ. Τσουχλαράκης η δημοτική κίνηση του οποίου ονομάζεται Άμεση Παρέμβαση «4Δ».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσουχλαράκης αναφέρει τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται στις εκλογές και τους στόχους της δημοτικής του κίνησης.

Θυμίζουμε ότι με τον κ. Τσουχλαράκη, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χανίων φτάνουν πλέον τους 10!

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

«Σας ανακοινώνουμε την έκθεση στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της ενωτικής, ανθρωποκεντρικής, δημοτικής κίνησης ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «4Δ» (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ”ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ”) με σκοπό τη διεκδίκηση της αρχής του ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με ενωμένες τις δυνάμεις μας και με αγώνα, που θα διέπεται από αξιοπρέπεια και ήθος, θα είμεθα εμείς οι νικητές των επικείμενων, δημοτικών εκλογών. Η κάθοδος της κίνησής μας πραγματοποιείται μέσα από απαίτηση εκατοντάδων ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, οι οποίοι πιστεύουν ότι η αξιοπρεπής και η αγωνιστική παρουσία μας, δύναται να είναι μεγίστη, αφού συνάδει με τις απαιτήσεις της παρούσης, χρονικής συγκυρίας, τόσο σε δημοτικό, όσο και σε εθνολογικό-πολιτικό επίπεδο.

Το εγχείρημα της έκθεσης του συνδυασμού ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «4Δ, σκοπόν έχει να παραχθεί ένα έντιμο έργο σε όλους τους παραγωγικούς τομείς του δήμου μας, να υπάρξει συνεχή δημοτική και πολιτική ενημέρωση των πολιτών και παράλληλα ν’ αναδειχθούν τα Χανιά …των ανθρώπων του μόχθου, της δημοκρατίας, της οικονομικής ανάπτυξης, της προόδου, της ελευθερίας, των εθνικών αγώνων, της ιστορίας, της ελληνορθοδοξίας, του πολιτισμού, της παράδοσης, της ανθρωπιάς, της οικογένειας, της αρχοντιάς, της πρεπιάς, της παλικαριάς, των γραμμάτων, των αρμάτων, του πνεύματος, των επιστημών, του σεβασμού των ελευθέρων ιδεών, των ανθρωπίνων αξιών και δικαιωμάτων, του εμπορίου, της θάλασσας, του ‘’επιχειρείν’’ και του ελληνισμού. 

Τέλος αξίζει να επισημανθεί ότι η έκθεσή μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές πραγματοποιείται με γνώμονα το χρέος μας ως έννομοι, ενεργοί πολίτες και όχι ως «αλαζονικά, αντιπαραγωγικά, πολιτικά ψώνια». Θεωρούμε ότι επιβάλλεται να διατυπωθεί μια άλλη άποψη, απέναντι  στην πολιτικάντικη νοοτροπία και συμπεριφορά, τη συναλλαγή,  την ιδιοτέλεια, τον καρεκλοκενταυρισμό, την υποτέλεια και την υποβάθμιση των ανθρωπίνων αξιών. Μαζί μπορούμε ν’ αναδείξουμε τον αληθινό και ουσιαστικό ρόλο του Δήμου Χανίων ως μια πραγματική, ανθρωποκεντρική, δημοκρατική, παραγωγική, δημοτική αρχή, η οποία θα αποτελέσει έναν εκ των ακρογωνιαίων λίθων της  πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην πατρίδα μας.»

Για την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «4Δ»

Θρασύβουλος Θεμ. Τσουχλαράκης (Τσούχλαρης)
Υποψήφιος Διδάκτορας Εθνολογικών & Πολιτισμολογικών Επιστημών του Τμήματος Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης 
και Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook