Τα ναρκωτικά είναι πολύ πιθανόν να αποτελούν την αιτία του φονικού

Μια τετραμελής οικογένεια από το Οχάιο συνελήφθη για την προ διετίας δολοφονία μιας οχταμελούς οικογένειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η οικογένεια Wagner κατηγορείται για τη δολοφονία οχτώ μελών της οικογένειας Rhoden, τον Απρίλιο του 2016, με την εκτέλεσή τους να γίνεται σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια της Κομητείας Πάικ. Τα επτά από τα οχτώ θύματα πυροβολήθηκαν πολλές φορές στο κεφάλι.

Οι συλληφθέντες, όπως αναφέρουν οι αρχές είναι: o 47χρονος George «Billy» Wagner, η 48χρονη σύζυγός του, Angela Wagner και οι γιοι τους George Wagner IV (27) και Edward «Jake» Wagner (26).

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ναρκωτικά είναι πολύ πιθανόν να αποτελούν την αιτία του φονικού, καθώς σε τρία από τα σημεία που διαπράχθηκαν τα εγκλήματα εντοπίστηκαν καλλιέργειες μαριχουάνας.

Τα θύματα ήταν: o 40χρονος Christopher Rhoden, η 37χρονη πρώην σύζυγός του, Dana Rhoden και τα παιδιά τους Clarence «Frankie» Rhoden (20), Christopher Rhoden Jr. (16) και Hanna Rhoden (19). Στα  θύματα περιλαμβάνονται επίσης η 20χρονη πρώην αρραβωνιαστικιά του Frankie Rhoden, Hanna Gilley, ο μεγαλύτερος αδερφός του Christopher Rhoden, Kenneth Rhoden (44) και ο ξάδερφός του, Gary Rhoden (38).

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Edward «Jake» Wagner είχε σχέση παλιότερα με ένα από τα θύματα, την Hanna Rhoden, με την οποία μάλιστα είχαν αποκτήσει και μια κόρη.

Ο δικηγόρος των Wagner πάντως δήλωσε την Τρίτη 13/11 πως η οικογένεια είναι αθώα.

«Ανυπομονούμε για την ημέρα που οι πραγματικοί ένοχοι θα ανακαλυφθούν και θα έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης γι’ αυτήν την τρομακτική τραγωδία», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, John Clark για να προσθέσει: «Η οικογένεια Wagner ευελπιστεί ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξει ενδελεχής έλεγχος όλων των γεγονότων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook