Κατά 765% αυξήθηκε η χρήση δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου στο δίκτυο της COSMOTE

Μέχρι και 80% περισσότερα δεδομένα προσφέρει πλέον η COSMOTE στα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα εμπλούτισε συνολικά τις παροχές της σε χρόνο ομιλίας και sms.

Η αύξηση των διαθέσιμων data στα ανανεωμένα προγράμματα της εταιρείας, έρχεται να καλύψει την ανάγκη των συνδρομητών για χρήση περισσότερου mobile internet σε χαμηλές τιμές.

Η τάση αυτή καταγράφεται και στα στοιχεία της εταιρείας καθώς τα τελευταία 5 χρόνια η χρήση mobile data μέσω του δικτύου της COSMOTE έχει αυξηθεί κατακόρυφα αγγίζοντας το 765%, ενώ μέχρι τέλος του 2018 αναμένεται να αυξηθεί επιπλέον κατά 50%. Ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο μειώθηκε κατά 75% η μέση χρέωση ανά GB.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθεσε η COSMOTE οι συνδρομητές χρησιμοποιούν το 30% των δεδομένων τους για να ανεβάσουν περιεχόμενο στα social media. Ένα άλλο 30% των data χρησιμοποιείται για video streaming, ενώ ένα 25% των δεδομένων καταναλώνεται στο web browsing.

Περισσότερα MB σε όλες τις σειρές προγραμμάτων  

Τα νέα ατομικά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile, διατίθενται σε τρεις επιλογές, small, medium & large, προσφέροντας έως 2000 λεπτά ομιλίας & SMS προς όλα τα εθνικά κινητά καθώς και περισσότερα ενσωματωμένα data, που φτάνουν τα 5GB, για ακόμη περισσότερο Mobile Internet.

Με περισσότερα data έχουν εμπλουτιστεί και τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile Family. Τα προγράμματα προσφέρουν έως 10GB, τα οποία μπορεί να μοιράζεται όλη η οικογένεια, έως και απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, καθώς επίσης family data limits, που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να θέτουν όρια στα MB που καταναλώνουν τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τα στην ορθολογική χρήση του Internet.    

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα

Περισσότερα data στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής

Αξιοποιώντας τα εμπλουτισμένα data των προγραμμάτων κινητής, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής και mobile Internet, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη* πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet. Πρόσφατα, επίσης, έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του φορέα, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν 80% υψηλότερες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής στα αστικά κέντρα/μεγάλες πόλεις και τριπλάσιες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής, στις μικρότερες πόλεις και τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Πρόσβαση στο ίντερνετ παντού και με αυξημένη ταχύτητα

Για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές υψηλές ταχύτητες Mobile Internet, η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου της κατά 57%. Επιπλέον, το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι το μόνο που παρέχει κάλυψη ακόμα και στους πιο δύσκολους εσωτερικούς χώρους, με την αποκλειστική δυνατότητα για  WiFi Calling.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB του χρήστη ανά πάσα στιγμή, με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet. Η υπηρεσία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data και έτσι οι καταναλωτές προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν εύκολα και επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.

* Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook