Ο πρώην δήμαρχος Ελ. Βενιζέλου και πρώην αντιδήμαρχος Χανίων καλεί τους δημότες να τον εμπιστευθούν χωρίς κομματικές εξαρτήσεις

Μια ακόμη ανακοίνωση  υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο Χανίων  ήρθε να προστεθεί σε άλλες δέκα και έτσι – με τα έως τώρα δεδομένα – την ψήφο των δημοτών των Χανίων στις εκλογές του Μαίου του 2019 θα διεκδικήσουν 11 υποψήφιοι δήμαρχοι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του κ. Μανώλη Κεμεσίδη αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι

Ο Δήμος Χανίων βρίσκεται μπροστά σε πολύ μεγάλες προκλήσεις τα επόμενα χρόνια. 

Πρέπει να βελτιώσει και να ενισχύσει τις υποδομές του, να προστατέψει το περιβάλλον και τον πολιτισμό του, να δυναμώσει το δίκτυο κοινωνικής προστασίας για τους πιο αδύναμους και να προσφέρει καλύτερες συνθήκες στην καθημερινή ζωή των δημοτών του κάτι που το Κράτος αδυνατεί να κάνει. 

Σε έξι μήνες από σήμερα όλα αυτά θα κριθούν από τους πολίτες.
Οι Χανιώτες έχουν χορτάσει από λόγια και θέλουν έργα. Στη συνεπή αυτοδιοικητική μου διαδρομή ζητούσα πάντα από τους Συμπολίτες μου  να με κρίνουν για τα έργα και τις πράξεις μου γιατί πίστευα και πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. 

Αυτό θα κάνω και τώρα, ως υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων. 

Ζητώ από τους Χανιώτες να με εμπιστευτούν γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που πιστεύουμε ότι οι πράξεις και τα έργα είναι αυτά που θα δώσουν στα Χανιά το καλύτερο μέλλον γιατί το αξίζουν.  Μαζί με τους πολίτες, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, με αποφασιστικότητα, όρεξη, γνώση, και διάλογο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να δημιουργήσουμε τα Χανιά του αύριο.  

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ
Π. Δήμαρχος & Αντιδήμαρχος»