Ένα ξεχωριστό αθλητικό event  στην περιοχή των Μουσούρων, περνώντας μέσα από τα Μεσκλά, τον Φουρνέ και τον Σκινέ.

Ο 1ος Δρόμος Μουσούρων, στο δήμο Πλατανιά, θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έφτασαν τις 450 (και για τις δύο διαδρομές, των 4 και 10 χλμ) δηλαδή 100 παραπάνω από αυτές που είχε ανακοινώσει ο δήμος Πλατανιά, που σημειωτέον, θα διαθέσει δωρεάν στους δρομείς μπλουζάκια και αναμνηστικά βραβεία. 

Μέσα από τη διαδρομή, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον και το ιδιαίτερου κάλλους τοπίο, ενώ όσοι αποφασίσουν να μετέχουν στη διοργάνωση, θα μπορούν να τρέξουν μαζί με τους 450 “επίσημους” δρομείς.

Ο δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης απήυθυνε σήμερα σε σχετική συνέντευξη τύπου κάλεσμα προς τον κόσμο, να τιμήσει την αθλητική – φυσιολατρική συνάντηση που στόχο έχει όπως είπε “να δημιουργήσει για πρώτη φορά, συνθήκες που οι άνθρωποι που θα τρέξουν – ενέοι, μεγάλοι, κάτοικοι και επισκέπτες του δήμου –  να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον τόπο. 

Οι δρομείς θα συγκεντρωθούν πρώτα στις 8.45 στα Μεσκλά και η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30

Για τη διαδρομή των 4 χλμ. η ώρα εκκίνησης θα είναι στις 10.30 από τον Φουρνέ. 
Για τη διαδρομή των 10 χλμ. η ώρα εκκίνησης θα είναι στις 10.30 από τον Σκινέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook