Την τελευταία του πνοή άφησε δικυκλιστής μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιοπαναγιά.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στη βάρδια του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν μια εργαζόμενη έλαβε κλήση για θανάσιμο τροχαίο, στο οποίο χωρίς να το ξέρει, σκοτώθηκε ο άντρας της. 

Σύμφωνα με το tempo24.news, θύμα του τροχαίου, που έγινε στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιτέας, είναι ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης, που είχε τελειώσει τη βάρδια του στα ΕΚΑΒ που εργαζόταν στη Ναύπακτο και επέστρεφε στην Πάτρα και στην οικογένειά του. 

Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 41χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Σπύρος Μακρυγένης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, ωστόσο λίγη ώρα μετά απεβίωσε. 

Τραγική ειρωνεία ήταν ο τρόπος με τον οποίο έμαθε η σύζυγός του, Βάσω, τι συνέβη. Η γυναίκα είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πατρών, που έχει αναλάβει, ανάλογα με τη βάρδια να στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής. 

Το τηλέφωνο χτύπησε και η σύζυγός του Βάσω έμαθε για το τροχαίο, χωρίς να ξέρει ότι θύμα ήταν ο σύζυγός της. Μόλις το αντιλήφθηκε, τα έχασε, όπως περιγράφουν συνάδελφοί της. 

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Ναυπάκτου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook