Κοντά σε εταιρεία-κολοσσό δύο γνωστά ξενοδοχεία

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά δυο γνωστών ξενοδοχείων στην ανατολική Κρήτη βρίσκεται η αμερικανική εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα Hines, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της παρουσία στην ελληνική αγορά στην Αθήνα με την εξαγορά του ακινήτου όπου λειτουργούσε το Athens Ledra Hotel, το οποίο διαμορφώθηκε πλέον σε Grand Hyatt.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηρακλειώτικης εφημερίδας Πατρίς, το ένα ξενοδοχείο έχει 217 δωμάτια και 480 κλίνες και το δεύτερο διαθέτει 165 δωμάτια με 330 κλίνες.

Το πρώτο ανήκει σε τράπεζα και το δεύτερο σε γνωστή οικογένεια ξενοδόχων.Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, στην τουριστική αγορά της Κρήτης υπάρχει σημαντικός αριθμός εταιρειών που κάνουν διερευνητικές συζητήσεις καθώς ενδιαφέρονται για επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Μάλιστα, υπάρχει ενδιαφέρον και για παλιά, ερειπωμένα ακίνητα, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Ένα τέτοιο μικρό ξενοδοχείο 20 δωματίων αγόρασε πρόσφατα ο επιχειρηματίας Παντελής Σαπουνάκης, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Αρίνα.

Ο ίδιος έχει ως γνωστόν τα ξενοδοχεία Lyttos Beach στον Ανισσαρά, Ikaros Beach στα Μάλια, Star Beach στη Χερσόνησο και Arina Beach στην περιοχή του Κοκκίνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook