«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα  ψηφίσει» ανέφερε ο Θωμάς Μάτσιος που έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ

Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε ο πρώην αντπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος, μετά την αναφορά του ονόματός του στη σφοδρή αντιπαράθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Στην κόντρα του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενεπλάκη ο… Εδεσσαϊκός και ένας παράγοντάς του που στο παρελθόν είχε γίνει viral για τις… μπερδεμένες δηλώσεις του έπειτα από έναν αγώνα της ομάδας του που είχε αναβληθεί.

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει τον Γενάρη τον 2015. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του», δήλωσε ο κ.Μάτσιος στα Παραπολιτικά.

«Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», είπε ο ίδιος στην εφημερίδα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook