Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μια πρώτη γεύση προσφορών σε συγκεκριμένα προϊόντα

Η Black Friday του 2018 είναι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ωστόσο αρκετές αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ξεκίνησαν από τη Δευτέρα τις προσφορές σε διάφορα προϊόντα.

μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, με σκοπό να προλάβουν τον ανταγωνισμό, ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα τις προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Οι εκπτώσεις θα κορυφωθούν τη μέρα της Black Friday, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Άλλωστε, μετά τις περσινές «τακτικές» των καταστημάτων ήταν κοινό μυστικό στην αγορά ότι η Black Friday του 2018 δεν θα ήταν υπόθεση μόνο μίας ημέρας.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μια πρώτη γεύση προσφορών σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Οι λίστες θα ανανεώνονται με νέες προσφορές με αποκορύφωμα την Black Friday στις 23 Νοεμβρίου. Αντίστοιχα θα αφαιρούνται οι προσφορές στις οποίες έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα.

Τι είναι η Black Friday

Στις ΗΠΑ η γιορτή πραγματοποιείται την 4η Παρασκευή του Νοέμβρη και θεωρείται η αρχή της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα έσοδα των καταστημάτων από της πωλήσεις εκείνης της χρονικής περιόδου ήταν παραδοσιακά τα σημαντικότερα της χρονιάς, με αποτέλεσμα τα καταστήματα να καταγράφουν κέρδη, έχοντας «μαύρο» το τελικό αποτέλεσμα του ισολογισμού τους (το γνωστό «bottomline»), το οποίο αντιστοιχεί σε θετικό πρόσημο (αντίστοιχα, το κόκκινο δηλώνει τις ζημίες).

Έτσι η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη καθιερώθηκε ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, και προέκυψε η ονομασία Black Friday.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook