Πριν απο λίγα 24ώρα η εξαπατημένη σύντροφος κατέθεσε και αγωγή εναντίον του καρδιολόγου για ηθική βλάβη αξιώνοντας κατά πληροφορίες το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του δίγαμου γιατρού με καταγωγή από την Κρήτη, που εργάζεται σε μεγάλο Νοσοκομείοτων Αθηνών, καθώς η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, αντιποίηση Αρχής, της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε αυτήν. 

Η εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη τη μηνυτήρια αναφορά της εξαπατημένης συντρόφου του καρδιολόγου, στο περιεχόμενο της οποίας αναφέρει ότι ο σύντροφος της οπλοφορούσε, ζητά να προσκομιστεί η άδεια οπλοφορίας, που κατά πληροφορίες διαθέτει ο καρδιολόγος και λήγει το 2020.

Όσον αφορά το αδίκημα της αντιποίησης Αρχής, οι έρευνες επικεντρώνονται στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής που έδωσε το «παρών» στο δημαρχείο της Χαλκίδας και συνέβαλε ώστε να τελεστεί ο “μαϊμού” γάμος ενώ για το αδίκημα της πλαστογραφίας θα ζητήσει την συνδρομή γραφολόγου.

Η εισαγγελέας αναμένει και το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει ο διατάξει ο δήμαρχος Χαλκίδας.

Πριν απο λίγα 24ώρα η εξαπατημένη σύντροφος κατέθεσε και αγωγή εναντίον του καρδιολόγου για ηθική βλάβη αξιώνοντας κατά πληροφορίες το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη, όπως υποστηρίζει.

Η πλευρά του καρδιολόγου κρατά στάση αναμονής ενώ πρόσωπα από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι αναμένονται ανατροπές και εκπλήξεις στην υπόθεση, ικανές να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook