Μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά στη διάρκεια του χρώματός σου αλλά και την απόχρωση…

Ξέρεις πολύ καλά (το έχουμε πει πολλές φορές) πως τα βαμμένα μαλλιά είναι κατηγορία από μόνα τους. Όπως υπάρχουν τα ξηρά, τα λιπαρά και άλλα μαλλιά, έτσι έχουμε και τα βαμμένα. Το χρώμα στα μαλλιά σου προκύπτει -για να το θέσουμε απλά- όταν τα λέπια της τρίχας σηκώνονται και τα μόρια των χρωστικών εισχωρούν μέσα τους. Αυτά τα χρωστικά πρέπει εσύ να προστατέψεις αν θέλεις να έχεις όμορφο και λαμπερό χρώμα για περισσότερο καιρό ανάμεσα στα λουσίματα. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να αποφύγεις τα τέσσερα παρακάτω λάθη. Είναι απλά, ανέξοδα και αν τα κάνεις θα δεις τεράστια διαφορά guaranteed…. 

Μη λούζεσαι με οποιοδήποτε σαμπουάν:

Μην διαλέγεις το σαμπουάν σου με βάση τη μυρωδιά ή την ποιότητα των μαλλιών σου. Τα μαλλιά σου είναι πλέον βαμμένα και χρειάζονται σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά που προστατεύουν το χρώμα και τα περιποιούνται όπως πρέπει. 

Μην λούζεσαι συνέχεια.

Σε καταλαβαίνουμε και να ξέρεις, εμείς λουζόμαστε καθημερινά όμως… η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο λούζεσαι, τόσο το χρώμα ξεθωριάζει. Αν αντέχεις λούσου δύο φορές την εβδομάδα ή έστω μέρα παρά μέρα.

Μην λούζεσαι με καυτό νερό

Το ξέρουμε πως, τώρα τον χειμώνα, ένα καυτό μπάνιο είναι ό, τι πρέπει όμως απόφυγε το καυτό νερό στα μαλλιά σου. Το καυτό νερό είναι ό, τι χειρότερο για την τρίχα και για το χρώμα. Λούσου με χλαρό νερό και βέβγαλε με όσο πιο κρύο αντέχεις!

Μην λούζεσαι στο τέλος

Λούσου στην αρχή του μπάνιου σου, βάλε τη μάσκα ή τη μαλακτική σου και μετά πάρε το χρόνο σου να κάνεις το υπόλοιπο μπάνιο σου. Έτσι τα θρεπτικά προϊόντα θα έχουν περισσότερο χρόνο να δράσουν στην τρίχα.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook