Τελευταία ενημέρωση: 17:55

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τα τρία νεκρά παιδιά, έπειτα από μετωπική σύγκρουση οχημάτων – Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Λίγες μόνο ώρες κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο τρίτος δεκαπεντάχρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με δύο συμμαθητές του και συγκρούσθηκαν με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.  Το δεκαπεντάχρονο αγόρι εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου Πατρών όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ακολουθώντας έτσι τους δύο φίλους του στο θάνατο. 

Τα τρία αγόρια, ένας Ελληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Σήμερα είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που εξέπνευσε στο Ρίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε. Εξω από την Κυπαρισσία, όμως, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά,  τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή. 

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τα τρία νεκρά παιδιά, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκε ο 48χρονος οδηγός του μικρού φορτηγού, με το οποίο συγκρούσθηκαν.  

Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν μετωπίκή και τόσο σφοδρή που το  αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Για να απεγκλωβισθούν τα θύματα χρειάσθηκε να απέμβει η Πυροσβεστική που ανέσυρε νεκρά τα δύο αγόρια και σοβαρά τραυματισμένο, το τρίτο. 

Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

tharrosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook