Την 4η θέση στο τουρνουά Splash Water Polo Mini Tournament κατέλαβε η ομάδα Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τη Στεάουα με 11-10, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μία εξαιρετική παρουσία είχε η παιδική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο του τουρνουά Splash Water Polo Mini Tournament που διεξήχθη από την Πέμπτη έως και την Κυριακή (15-18/11) στο Βόλο.

Η ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη κατάφερε να αναδειχθεί στην 4η θέση, παίζοντας στον μικρό τελικό απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου από την οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 11-10 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΧ ξεκίνησε με τη νίκη επί του Νηρέα Γέρακα με 12-5, ενώ συνέχισε με μία ακόμα νίκη επί της ΝΕ Πατρών, με το άνετο 16-1. Αυτές οι δύο νίκες του χάρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου πέρασε το εμπόδιο του ΝΟ Πατρών με 10-8. Στον ημιτελικό, οι Παίδες του ΝΟΧ έπαιξαν απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάνοντας με 14-7 κι έτσι διεκδίκησαν την 3η θέση παίζοντας απέναντι στους Ρουμάνους της Στεάουα Βουκουρεστίου, χάνοντας μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με 11-10.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Μιχάλης Φυτράκης αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά και για το λόγο αυτό βραβεύτηκε από τους διοργανωτές.

 

Συνολικά, στο τουρνουά πήραν μέρος 22 ομάδες, με το επίπεδο των αγώνων να αποδεικνύεται πολύ υψηλό. Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δοκίμασε τις δυνάμεις του ενώ οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της έναρξης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ήταν η εξής: Αρετάκης, Ασγουδάκης, Γουρνιεζάκης, Κανδανολέων, Λουβιτάκης, Μαστραντωνάκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Πρωιμάκης, Σιδηρόπουλος, Σπάχης, Φυτράκης, Χειλιουδάκης.