Οι διακρίσεις στην εβδομάδα Ολυμπιακού Ταεκβοντό ολοκληρώθηκαν για τον ΑΣ Κρήτες, με την παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2018.

Στην υψηλότερη θέση από τα παιδιά του Συλλόγου που συμμετείχαν στη διοργάνωση βρέθηκε η Μαρία Κατσούλη, καταλαμβάνοντας έπειτα από τρεις αγώνες την 5η θέση.

Πάρα πολύ καλή παρουσία είχε ο Ανδρόνικος Παναγιωτίδης, που κατέλαβε την 9η θέση, ύστερα από δύο αγώνες κι αφού αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από το φαβορί της κατηγορίας του.

Εκτός συνέχειας από τον 1ο αγώνα έμειναν οι Στέφανος Βούτας και Γεωργία Τζανίδη, ενώ ο Γιάννης Ραμπαλάκος στη συμμετοχή του στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (2007), αποκλείστηκε στον 1ο γύρο έπειτα από έναν δυναμικό αγώνα.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΣ Κρήτες, Νίκος Καντάρας, ανέφερε τα εξής: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα με τα τρία πρωταθλήματα. Απέσπασαν 7 μετάλλια στο κύπελλο, ενώ είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα παρότι αγωνίστηκαν οι πέντε αθλητές μας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος και υψηλός αφού για να καταφέρει κάποιος να διακριθεί στις κατηγορίες έπρεπε να κάνει πέντε με έξι αγώνες! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και γυρνάμε γεμάτοι εμπειρίες και επιτυχίες πίσω στην βάση μας. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook