Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (ΠΕΡ), πραγματοποιήθηκε 20 & 21 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, διημερίδα για τα στελέχη της ΠΕΡ με τίτλο «Συνεργασία και Συνδημιουργική Σκέψη».

Τις εργασίες της διημερίδας, που παρακολούθησαν οι  Διευθυντές και τμηματάρχες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, χαιρέτισαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Κυριάκος Κώτσογλου.

Εισηγητής της Διημερίδας ήταν ο Δρ. Μάνος Παυλάκης, εκπαιδευτής ενηλίκων με 15ετη εμπειρία στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων και δράσεων για εταιρίες και οργανισμούς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και ειδίκευση σε θέμα ηγεσίας, επικοινωνίας, διαχείρισης συγκρούσεων, συνεργασίας και συναισθηματικής νοημοσύνης.

Οι θεματικές ενότητες της Διημερίδας ήταν οι ακόλουθες:

  • Βασικά θέμα δυναμικής ομάδας
  • Λήψη αποφάσεων στις ομάδες
  • Βασικά θέματα συναισθηματικής νοημοσύνης
  • Συνεργατική και συνδημιουργική σκέψη
  • Προσωπική ανάπτυξη και δέσμευση

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο για το σύνολο των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook