Η Λέσχη Lions Ηρακλείου φέρνει στο Ηράκλειο τον Μ.Κ.Ο. Handflight και θα παραχωρήσει κοινή συνέντυεξη τύπου την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, η Λέσχη Lions Ηρακλείου υποδέχεται στη πόλη μας την ομάδα των Handiflight. 

Ο Handiflight είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2007 στο Gruyère της Ελβετίας από περίπου είκοσι αεροπόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν παραπληγικοί. 

Μετά από 10 χρόνια σταθερής επιτυχίας, ο οργανισμός Handiflight ανατρέπει τις συνήθεις διαδικασίες του και δημιουργεί το εγχείρημα με την ονομασία Handiflight Around the World το οποίο υποστηρίζεται και από την Διεθνή Οργάνωση Λεσχών Lions. 

Με δύο πολύ ελαφριά αεροπλάνα εξοπλισμένα με χειροκίνητα χειριστήρια, θα καλύψουν 80.000 χιλιόμετρα σε 10 μήνες, σε μια διαδρομή που θα διέρχεται από 40 χώρες και 6 ηπείρους μέσω 150 σημείων στάσης με στόχο να διερευνήσουν νέους ορίζοντες, να αναζητήσουν νέες προκλήσεις, να καταπολεμήσουν τις προκαταλήψεις και να προωθήσουν την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες. 

Με την επιθυμία να περάσουμε αυτό το μήνυμα στη κοινότητά μας, οργανώνουμε μία συνέντευξη τύπου κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και προσβλέπουμε στη συμπαράστασή σας για τη συνολική προβολή του εγχειρήματος,.

Η άφιξη προβλέπεται για τη Παρασκευή 23 τρέχοντος περί την 6η μ.μ. και άμεσα θα ακολουθήσει η παρουσίαση και η συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook