Δείτε τις φωτογραφίες

Έναν ακόμα έμπορο εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος-ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, Nero, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος, σε συνεργασία με αστυνομικούς την Άμεση Δράση Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο 9ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος της Ελεούσας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί αξιοποίησαν στοιχεία και πληροφορίες, που προέκυψαν μετά από ενδελεχή έρευνά τους και εντόπισαν τον 34χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη, βρέθηκαν -με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Nero -σε κρύπτες και σε διάφορα μέρη του οχήματος (στους θόλους των τροχών, στους προφυλακτήρες, στο χώρο της μηχανής και στις ταπετσαρίες των πίσω καθισμάτων), 39 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα του δράστη, ως μέσο επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και το αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε τις ουσίες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook