Ένας 20χρονος άνεργος Ινδός ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε τουλάχιστον εννέα κορίτσια, ηλικίας μεταξύ τριών και επτά ετών, στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, και σε άλλες τρεις πόλεις κατά την τελευταία διετία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η ομολογία του ακολουθεί την σύλληψη την Δευτέρα ενός άνδρα με τις κατηγορίες του βιασμού και της δολοφονίας μιας τρίχρονης στις 11 Νοεμβρίου σε μια παραγκούπολη της πόλης Γκουρουγκράμ στα σύνορα με το Δελχί.

«Συνήθιζε πρώτα να σπάει τα πόδια των θυμάτων προτού τα βιάσει. Στη συνέχεια τα σκότωνε», είπε ο βοηθός επιθεωρητή και αξιωματούχος δημοσίων σχέσεων της αστυνομίας του Γκουρουγκράμ, ο Σουμπχάς Μπόκεν.

Δικαστήριο διέταξε χθες την προσωρινή του κράτηση για οκτώ ημέρες, είπε ο Μπόκεν προσθέτοντας ότι ακόμη δεν έχει δικηγόρο.

Η αστυνομία έχει συνδέσει τον άνθρωπο αυτόν με τις υποθέσεις τριών νεκρών παιδιών, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αλλά ερευνά και τις υπόλοιπες, είπε ο Μπόκεν.

Ο άνδρας αυτός ήταν άνεργος και εργαζόταν περιστασιακά ως ημερομίσθιος εργάτης. Έβαζε στο στόχαστρο του μικρά κορίτσια που πήγαιναν να πάρουν φαγητό από συσσίτια για τους φτωχούς και για να τα προσελκύσει τους πρόσφερε γλυκά ή χρήματα.

ΑΜΠΕ/Reuters

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook