Ένα ημίχρονο είχε κάθε ομάδα στο τοπικό ντέρμπι, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Τάτσης.

Ο προπονητής του Πλατανιά για το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του δήλωσε τα εξής: «Πριν μπω στα καθαρά αγωνιστικά θέματα θέλω να πω δημόσια συγχαρητήρια στην κοινωνία των Χανίων γιατί παρόλο που ήταν ένα τοπικό ντέρμπι δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα. Ηταν ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και πολύ δύναμη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που προέκυψε να είναι έτσι από τις τελευταίες συνεχείς βροχοπτώσεις. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν βοήθησε ώστε να παιχθεί ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες είχαν νομίζω από ένα ημίχρονο, εμείς το δεύτερο και ο αντίπαλος το πρώτο ημίχρονο. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Οπως έχω ξαναπεί κι άλλες φορές, προσπαθούμε με τα νέα παιδιά που έχουμε να χτίσουμε το μέλλον της ομάδας».

Για το ότι δεν δέχτηκε γκολ για ένα ακόμα ματς ο Πλατανιάς και αν “βολεύτηκε” με την ισοπαλία: «Με τη Δράμα κάναμε αρκετές τελικές και το παιχνίδι ήρθε 0-0 χωρίς να ρισκάρουμε ιδιαίτερα. Σήμερα, λόγω του ότι ήταν έτσι το γήπεδο, ίσως κάποια κούραση που είχαν οι παίκτες, που δεν βγήκαν κάποιες ενέργειες, δεν είναι ότι “βολευτήκαμε” με την ισοπαλία. Ενα παιχνίδι πάντα παίζεις για να το κερδίσεις και αν δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν πρέπει να το χάσεις».

Για το ντέρμπι κορυφής με τον Εργοτέλη: «Τι να πω παιδιά, είναι ένα παιχνίδι… Εμείς προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα, να είμαστε ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook