Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού και αιμομιξίας  από πατέρα, σε βάρος της ανήλικης κόρης του, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η κατάθεση του θύματος το οποίο φιλοξενείται στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό είχε καταγγελθεί το 2015, από την 16χρονη τότε κόρη του κατηγορούμενου, είχε καταγγείλει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων τον βιασμό της, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι βίωνε αυτή την κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως είχε αναφέρει η 16χρονη, οι γονείς της ήταν διαζευγμένοι και τα τελευταία χρόνια ζούσε με τον πατέρα της στην περιοχή του Γερανίου Χανίων, καθώς η μητέρα της είχε φύγει στο εξωτερικό.

Ο 45χρονος κάθισε στο εδώλιο του Εφετείου Κακουργημάτων όπου θα δικαζόνταν σε δεύτερο βαθμό για βιασμό και αιμομιξία σε βάρος της ανήλικης τότε κόρης του, για την περίοδο 2012-2015, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια και κρατείται στις φυλακές Τρίπολης. 

Το θύμα σήμερα είναι 19 ετών και η υπεράσπιση ζήτησε η ενήλικη πλέον κοπέλα να καταθέσει, κάτι που το δικαστήριο αποδέχτηκε. Η πλευρά υπεράσπισης του 45χρονου, ζήτησε να διακοπεί η φυλάκιση μέχρι το Εφετείο, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο άνδρας καθώς είναι νεφροπαθής και πρέπει να εγχειριστεί, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα. 

Η δίκη αναβλήθηκε χωρίς να οριστεί νέα δικάσιμος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook