“Να προχωρήσετε άμεσα στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, ο οποίος έχε ήδη καθυστερήσει”, αναφέρουν μεταξύ άλλων σε επιστολή τους προς τον δήμαρχο Χανίων

Η Ένωση Ξενοδόχων νομού Χανίων, με δημόσια επιστολή της, ζητά από το δήμαρχο Χανίων, στα πλαίσια του προβληματισμού και της προσπάθειας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, να προχωρήσει σε 4 παρεμβάσεις στην πόλη των Χανίων που θα βελτιώσουν την εικόνα της.

Μεταξύ άλλων ζητούν από το δήμαρχο, να προχωρήσει άμεσα, στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, ο οποίος όπως σημειώνουν έχει καθυστερήσει.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε ,

Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών μας για σταδιακή επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά 10-15 ημέρες και μετά από την συνάντηση μας με κάποια από τα μέλη του διοικητικού  συμβουλίου από τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων θεωρούμε απαραίτητο να επισημάνουμε τα παρακάτω προβλήματα, τα οποία απασχολούν τον εμπορικό κόσμο των Χανίων αλλά φυσικά και τους επισκέπτες μας.

1. Δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός στου εμπορικούς δρόμους της πόλης. 

2. Πρέπει να υπάρχει συνεχής αποκομιδή σκουπιδιών λόγω του μεγάλου όγκου περαστικών από τους εμπορικούς δρόμους που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά σκουπίδια με ότι συνέπειες  έχει αυτό στην εικόνα των δρόμων.

3. Πρέπει άμεσα να ελεγχθεί η παράνομη στάθμευση, η οποία όπως γνωρίζετε θα ενταθεί λόγω της περιόδου των εορτών των Χριστουγέννων. Το φαινόμενο αυτό δεν πρέπει να υπάρχει δεδομένου ότι δημιουργούνται τεράστια προβλήματα σε οδηγούς, πεζούς και γενικότερα σε όσους θέλουν να επισκεφτούν τα εμπορικά καταστήματα ή βγαίνουν για την διασκέδαση τους.

4. Να προχωρήσετε άμεσα στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, ο οποίος έχε ήδη καθυστερήσει.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook