Με μεγάλη επιτυχία,στο Δήμο Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ,ο 1ος Δρόμος Μουσούρων. Μέσα σε μια  διαδρομή περιβαλλοντικού κάλλους, εκατοντάδες δρομείς νέοι γυναίκες  και παιδιά, άλλα και μεγαλύτερης ηλικίας , είχαν την ευκαιρία αφενός  όχι μόνο  να αγωνιστούν  αλλά και να απολαύσουν τις υπέροχες διαδρομές.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι μεγάλο μέρος του αγώνα, διανύθηκε υπό βροχή, χωρίς όμως οι δρομείς να εγκαταλείψουν . Για την επιτυχία του αγώνα σημαντική ήταν  η βοήθεια στην συνδιοργάνωση, από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, από την Π.Ε. Χανίων, ενώ  καθοριστική ήταν η συμβολή  από τα  Τοπικά Συμβούλια , τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής  που διεξήχθει ο αγώνας, τέλος καθοριστική ήταν η συνδρομή και η τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων.

Μετά την λήξη του αγώνα  παρατέθηκε σε όλους του συμμετέχοντες ένα πλούσιο κέρασμα  από το Δήμο Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά με την ολοκλήρωση του Αγώνα, “…. ανέφερε ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός στην ενδοχώρα του Δήμου μας και από την ανταπόκριση και την συμμετοχή που υπήρξε , μας δεσμεύει  να το κάνουμε θεσμό για τον τόπο μας….”  Δε παρέλειψε δε να αναφερθεί στην καθοριστική συμβολή των Εντεταλμένων Συμβούλων  του Δήμου κ.Αντώνιο Φραγκονικολάκη και  κ.Γεώργιο Παπουτσάκη,που σε συνεργασία με  όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες  οργάνωσαν αυτό το αθλητικό δρώμενο.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Απόστολος Βουλγαράκης, που στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε αναφορά στη σημασία τέτοιων αθλητικών γεγονότων στην ενδοχώρα του τόπου μας, ο Πρόεδρος της Αγροτοδιατροφής Κρήτης & Περιφ/κος Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Κουρουπάκης, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Πολυχρόνης  Σημαντηράκης, οι  Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής και ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Χανίων κ.Γεώργιος  Αλογδιανάκης .

Ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί πέρα από τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς,το συγκρότημα των μουσικών Μπομπολάκη & Μαρτσάκη, τα χορευτικά συγκροτήματα Βιγλάτορες και Ονειροκρίτες,  καθώς και τα Μ.Μ.Ε.  για την προβολή του γεγονότος. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook