Το Συνέδριο ICE (Interventional Cardiovascular Education) είναι  ένα πρωτοποριακό και άκρως επιτυχημένο επιστημονικό συνέδριο που προσελκύει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος, Καρδιάς και Αγγείων και τις δύο Oμάδες Εργασίας της Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Συνέδριο ICE 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Το Συνέδριο ICE (Interventional Cardiovascular Education)είναι  ένα πρωτοποριακό και άκρως επιτυχημένο επιστημονικό συνέδριο που προσελκύει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Κάθε χρόνο, στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα επιστημονικά πρότυπα για τους συμμετέχοντες Έλληνες Καρδιολόγους και Καρδιοχειρουργούς.Σκοπός μας σε αυτό το συνέδριο είναι να διασφαλίσουμε την πρόσβαση τόσο του Επεμβατικού Καρδιολόγου όσο και του Ηλεκροφυσιολόγου σε κάθε καινούρια πληροφορία και τεχνική. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση αποτελεί άλλωστε μία από τις θεμελιώδεις ευθύνες όλων των ιατρών. Είναι επιτακτικό να παραμένουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης που υπηρετούν.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου προγράμματος (30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου), Ειδικοί Επιστήμονες θα παρουσιάζουν τα τελευταία επιτεύγματα σε αυτούς τους τομείς δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετά εξειδικευμένα εργαστήρια καθώς και διαλέξεις και συζητήσεις. Το Συνέδριο θα συνοδευτεί από τη διεξαγωγή και μίας Νοσηλευτικής Ημερίδας από την Ομάδα Εργασίας Νοσηλευτών στην Καρδιολογία.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συμβουλίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, τις Ομάδες Εργασίας της  Επεμβατικής Καρδιολογίας και της Ηλεκτροφυσιολογίας και τον Πρόεδρο της ΕΕΧΘΚΑ για την συμβολή τους στη επιτυχία αυτού του Συνεδρίου.

Γεώργιος Κοχιαδάκης Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης Γ.Γραμματέας  Ε.Κ.Ε. Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής   

Εμμανουήλ Σκαλίδης Αν. Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης Πρόεδρος Ο.Ε. Αιμοδυναμικής & Επεμβατικής Καρδιολογίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook