Τον έναν τον έπιασαν επ’ αυτοφόρω στα Χανιά και τον άλλο για ληστεία του Ιουλίου στο Ηράκλειο

Δεν ξημέρωσε καλά χθες για δυο κλέφτες στο νησί έναν στα Χανιά και έναν στο Ηράκλειο, αφού δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από την αστυνομία

Έκλεψε ρούχα από κατάστημα των Χανίων

Ημέρα black friday χθες και ίσως την αυξημένη κίνηση και την πολυκοσμία εντός των καταστημάτων θέλησε να εκμεταλλευτεί ένας 24χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα ο δράστης χθες το απόγευμα, μπήκε σε κατάστημα ένδυσης των Χανίων και έκλεψε ρούχα χρηματικής αξίας 170 ευρώ. Άμεσα όμως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο κλέφτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Εξιχνιάστηκε ληστεία του Ιουλίου – “Σήκωσε” το σπίτι ο κλέφτης στο Ηράκλειο

Πρόκειται για έναν 43χρονο αλλοδαπό ο οποίος στις 16.07.2018 είχε κλέψει από το σπίτι ενός 35χρονου το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ.

Από την αστυνομική  έρευνα και προανάκριση αστυνομικών του  Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι ο 43χρονος αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στην οικία του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, φωτογραφικές μηχανές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα) την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται.

Μεταξύ των ανευρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων ειδών του 35χρονου τα οποία του παραδόθηκαν.

Ο 43χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, μια υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook