Σήμερα το μεσημέρι θα βγει η τελική απόφαση για την ληστεία στο ξενοδοχείο με την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου να γίνεται γνωστή σήμερα.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ της υπόθεσης των “ληστών με τα καλάζνικοφ” καθώς το Δικαστήριο αναμένεται να κάνει γνωστή την απόφαση του για τους δράστες της ληστείας στο ξενοδοχείο Creta Maris. 

Η δίκη συνεχίστηκε στις 22 Νοεμβρίου και διεκόπη την προηγούμενη εβδομάδα παίρνοντας μετάθεση για σήμερα όποτε και ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναμένεται να κάνει γνωστή την απόφαση του. 

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο Εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή των δύο βασικών κατηγορούμενων ενώ πρότεινε την ενοχή του 32χρονου Κρητικού για απόπειρα ληστείας στο Creta Maris αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή. Για τον 36χρονο Αρμένιο η εισαγγελική πρόταση ήταν να κηρυχθεί ένοχος για δύο ληστείες σε βάρος πολυκαταστημάτων αλλά και την απαλλαγή τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος επτά αστυνομικών στην απόπειρα ληστείας του Creta Maris που πραγματοποιήθηκε τον Γενάρη του 2015. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook