Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντό, για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (cadets), συμμετέχει η αθλήτρια του ΑΣ Κρήτες, Μαρία Κατσούλη, με τον προπονητή της Νίκο Καντάρα.

Η διοργάνωση αρχίζει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και η Κατσούλη είναι η μοναδική αθλήτρια από την Ελλάδα που συμμετέχει στην κατηγορία της. Η αναχώρησή της από τα Χανιά είναι προγραμματισμένη το βράδυ της Δευτέρας (26/11).

Για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία για τον ΑΣ Κρήτες ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Καντάρας δηλώνει τα εξής: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμάς αλλά και για τον σύλλογο μας η συμμετοχή μας σε μια τελική φάση Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτό. Στα τελικά συμμετέχουν 550 αθλητές, οι οποίοι θα χωριστούν σε 10 κατηγορίες βάρους παίδων και κορασίδων. Ο ανταγωνισμός και το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και θα αποκομίσουμε τεράστιες εμπειρίες απο αυτή τη διοργάνωση. Για να καταλάβουμε τη δυσκολία του πρωταθληματος, η αθλήτρια μας για να φτάσει στα τελικά πήρε την πρόκριση από το διεθνές προκριματικό πρωτάθλημα “presidents cup for children”, που έγινε στη Γερμανία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο μετά από 4 αγώνες και είναι η μοναδική αθλήτρια από την Ελλάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία που το κατάφερε. Αυτό δείχνει τον τεράστιο ανταγωνισμό και τη δυσκολία που έχει το Ταεκβοντό σαν Ολυμπιακό άθλημα. Ευχόμαστε να επιστρέψουμε υγιείς και να είναι η αρχή για ανάλογες μελλοντικές διακρίσεις».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ΑΝΕΚ LINES k BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook