Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορική περιηγητική δραστηριότητα στην περιοχή γύρω από την κωμόπολη της ιστορικής Κανδάνου, στην επαρχία Σελίνου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες περνά μέσα από ελαιώνες και παλιούς μικρούς οικισμούς, περιμετρικά της Κανδάνου, σε ένα καταπράσινο τοπίο με εξαιρετική φυσική ομορφιά.

Στην διαδρομή αυτή θα συναντήσουν και θα επισκεφθούν πολλές μικρές βυζαντινές εκκλησίες, που αποτελούν μνημεία αρχαιολογικής, πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, με σημαντικές τοιχογραφίες, οι οποίες διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η πεζοπορία θα είναι ομαλή και εύκολη με πολλές στάσεις, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 30/11. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook