Απάντηση στα ζητήματα που έθεσαν πολίτες – μέσω δημοσιευμάτων- αναφορικά με την εκροή του βιολογικού καθαρισμού Μαλίων, απέστειλε στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου (13/11/2018), η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χερσονήσου, μετά από σχετικό έγγραφο του.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στις μέχρι σήμερα ενέργειες της δημοτικής αρχής, αναφορικά με το παραπάνω ζήτημα, τόνισε ότι όπως προκύπτει από την λεπτομερέστατη απάντηση  που απέστειλε η Δ.Ε.Υ.Α Χερσονήσου – έγγραφο  το οποίο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου – δεν προκύπτει ότι υπάρχουν προβλήματα λόγω των εκροών του βιολογικού καθαρισμού (υπεδάφια διάθεση) και κατά συνέπεια το δημοσίευμα που υπήρξε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προέκυψε πιθανόν από λανθασμένες πληροφορίες και όχι από πραγματικά γεγονότα.

“Είναι προφανές, σημείωσε, το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για την διατήρηση του καλού ονόματος που υπάρχει στην περιοχή καθώς και για την στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εκεί, αφού βασικό στοιχείο του τουρισμού είναι η ποιότητα του περιβάλλοντος που διαθέτει ο τόπος και σε καμία περίπτωση  δεν θέλουμε να διαταραχθεί.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook